HALUATKO OSTAA KEPPIHEVOSEN?

Teen laadukkaita käsinommeltuja uniikkeja keppihevosia, joita olen elämäni varrella valmistanut laskelmien mukaan lähes 400 kappaletta. Pienempänä innokkaana keppihevosharrastajana suuri osa valmistui omaan käyttöön ja joutui romukoppaan, kun kehitystä alkoi syntyä ja edelliset tekeleet vaikuttivat kriittiseen silmään liian rumilta. Enää en näin yhdeksäntoista ikäisenä keppihevosia muuten harrasta, mutta käsityöt ja niiden parissa näpertäminen on edelleen lähellä sydäntä. Sen takia olen siirtynyt valmistamaan keppihevosia kokonaan myyntiä varten - ilahduttaen tällä tavalla monta pientä heppatytön ja -pojan alkua.PALJONKO YKSI KEPPIHEVONEN MAKSAA?

Teen hevosia myyntiin yleensä omien ideoiden pohjalta. Kun olen saanut hevosen valmiiksi, laitan sen myyntiin. Jos olet kiinnostunut ostamaan valmiin hevosen, sen hinta on joko:

38€ silloin, kun haluat ostaa hevosen ilman täytteitä ja keppiä postin kautta toimitettuna. Monet keppihevosharrastajat suosivat tätä ostotapaa.

40€ silloin, kun haluat ostaa hevosen valmiina kokonaisuutena Matkahuollon kautta toimitettuna. Mukaan saa tällöin myös hevoselle tehdyt naruriimusuitset, jotka on helppo oppia ottamaan pois ja pukemaan takaisin hevosen päähän. Tämä toimitustapa kannattaa valita, mikäli hevonen menee esimerkiksi lahjaksi, koska hevosen saa tällöin kokonaan valmiina käsiinsä.

Hintoihin lisätään postikulut.


Mikäli sinulla on oma idea, minkälaisen hevosen haluat, on myös mahdollista esittää toiveensa ja tilata haluamanlaisensa hevonen. Silloin Sinä päätät, minkälaisesta kankaasta hevonen tehdään, kuinka paksu ja pitkä harja sille tulee ja tuleeko sen päähän jonkinlaisia valkoisia merkkejä. Saat myös valita, minkä väriset naruriimusuitset hevoselle tulee, mikäli tilaat hevosen valmiina kokonaisuutena. Tilaustyö lisää hintaa +5€ ja hevonen on mahdollista toimittaa kummallakin edellä mainitsemallani tavalla.

Jos haluat tilata tietynlaisen hevosen, siitä voi tiedustella minulta sähköpostin kautta (iida_rajala@hotmail.com).MISTÄ HINTA KOOSTUU?

Hevosen hinta koostuu tehdyistä työtunneista ja materiaaleista.

Jokainen hevonen on kokonaan minun käsialaani kaavoista lähtien. Ompelen hevosen käsin - näin saan niille helpommin tehtyä oikeanlaisia muotoja, vaikka toki aikaa menee enemmän, kuin koneella huristaessa. Hevosten harjat on solmittu yksi villalanganpätä kerrallansa umpisolmuun, joten harja ei irtoa, vaikka sitä yrittäisi nyhtää. Jotta jokaiselle hevoselle saa persoonallisen ilmeen ja samalla työn jäljestä laadukasta, aikaa yhden hevosen valmistamiseen menee helposti täyden työpäivän verran.MAKSUTAPA

Hevosen voi maksaa vain ja ainoastaan tilisiirrolla. Hevonen lähetetään postissa, kun rahat näkyvät tilillä.

Mikäli ostat hevosen ilman täytteitä ja keppiä postin toimituksen kautta, myös postiennakko on mahdollinen. Silloin maksat hevosen vasta hakiessasi sen postista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti